Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Confession

 

Läste en dikt

vacker som få

Känslosam bikt

skriven som så

 

Det kändes som om den var

skriven av dig

Direkt riktad till mig 

 

Naturligtvis vet jag ju att så

ej det är

Men det visar ju bara hur duktig

du är 




Fri vers av nettizen
Läst 237 gånger
Publicerad 2007-01-06 17:58



Bookmark and Share


  Thommy
Jättebra, det händer mig också ibland, jag undrar varför har jag inte skrivit denna. Kanonbra
2007-01-06

  Söder
Härligt. Precis så som det är ibland... Bra skrivet här av dig.
2007-01-06

  Freeman
Det är rätt tydligt vem det är som är duktig här! =D
2007-01-06
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen