Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag och havet

Jag älskar att stå vid havets kant

Se hur vågorna rullar in mot strand

Vid havet jag känner en inre frid

En harmoni jag inte finner

någon annanstans

Havet är min fristad

Där och bara där är jag bara jag

Ingens mamma, ingens någonting

Det är bara jag och havet

Jag älskar att stå vid havets kant

Höra vattnet tala

Där hittar jag svaren på de frågor

jag har

En dag kanske jag låter någon följa mig

till havets strand

Där kan vi så stå hand i hand

Och låta vågorna tala......




Fri vers av nettizen
Läst 268 gånger
Publicerad 2007-01-06 19:01



Bookmark and Share


  Lena K Nilsson VIP
Fin dikt...känner precis som du vid havet...just den inre friden!
2007-01-06

    Camillaa
fint, mer kan jag inte säga..
/ C
2007-01-06

  Söder
Ja, det är något speciellt med havet. Det är vackert, som dikten...
2007-01-06
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen