Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Handlar bla. om lera


I Leran

Har landat för länge sedan
Leran är kall runt fötterna, mellan tårna
Spanar med blicken
men flyttar mig inte
Taggtråden rispar
när man rör sig
Små, små älvor
lyser en stund
innan det svartnar




Fri vers av Sir Väs
Läst 360 gånger
Publicerad 2007-01-06 19:19



Bookmark and Share


    Camillaa
VACKEEER.

/ c
2007-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Sir Väs