Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Konsten att kapitulera


Platt katt

Den enda sanningen just nu är
att här ligger jag på vägen platt
och uppfläkt
Som en avslutad katt
Tänder har rullat över asfalten
och naglar som fåfängt tagit spjärn
har snabbt förbrukats
Min dröm var för stor
Fingrar som fortfarande har
rörelseförmåga
griper förgäves efter den
Ögonen stirrar
Vågar jag se mig själv?
Köttfärs i trasiga kläder
och skorna är borta
Acceptans
är min räddning och mitt fall
Acceptans
av den enda sanningen




Fri vers av Sir Väs
Läst 598 gånger
Publicerad 2007-01-24 00:43



Bookmark and Share


  Thurizas
Jag kommer ägna katter en tanke nästa gång jag köper köttfärs
2007-01-24

    stockhausen
Köttigt och bra!!!
2007-01-24

    Allan_i_Dalen
jag gillar flytet i början
tycker kanske att den slaknar lite längre ned,
en utplattad Sir Väs,

mvh
Allan i Dalen
2007-01-24

  KristinaE
Ja du, "acceptans är den enda sanningen" - självklart men inte enkel.
2007-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Sir Väs