Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite finstämt denna afton.


Luna

Stjärnor i ditt hår
stig över träden
gnistra starkt och ljudlöst kall
se ner på mig och le




Fri vers av Sir Väs
Läst 592 gånger
Publicerad 2007-02-12 21:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sir Väs