Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärdoft

Stjärdoft sen salt i luften strös över ljuspelare blir allt
i ett jämnt skikt från molnen svart




Fri vers av Sir Väs
Läst 415 gånger
Publicerad 2007-01-06 19:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sir Väs