Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Night vision

Marken är mina ögon
Jag sover inte längre
Som vinden i ditt hår
Viskar jag ditt namn
tills vi ses igen
(vi ses igen)
och då vet jag att jag
hittar dig lätt
För i natten
Är du ljuset

Och jag





Fri vers av Sir Väs
Läst 436 gånger
Publicerad 2007-01-06 19:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sir Väs