Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem fan är du?

Ett oväntat möte på ett öde torg
där jag gick i andra
tankar
En gammal man kommer fram till mig
och säger något mycket
insiktsfullt
och i hans ögon ser jag att han sett
mycket
Och jag undrar var han har varit
och vart han är på väg
Men jag hinner inte fråga
för nu står farbrorn i ljusan låga
och snart är han alldeles svart
Och alla svaren blåser bort

i vinden




Fri vers av Sir Väs
Läst 389 gånger
Publicerad 2007-01-06 21:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sir Väs