Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattsvärmare

 

 

En mycket speciell person

mitt intresse han fånga

Hans mästerverk lyser upp

nätterna långa

Med en känsla så omfångsrik

Han bygger upp en stor mystik

Och med sin poesi

Han skapar ren magi 




Fri vers av nettizen
Läst 304 gånger
Publicerad 2007-01-06 21:22



Bookmark and Share


    M
orden dansade framför mina ögon. Lättsamt och glatt. det är bra !
2007-01-07

  Söder
Får mig att tänka på din dikt Confession. Fint diktat och vacker bild.
2007-01-06

    Elliot
fin vers och rim!
2007-01-06
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen