Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om....igen

 

 

Om jag vore du

och du vore jag......

 

Skulle jag ändå vara jag då?

Och skulle du ändå vara du 

om du vore jag?

 

Och skulle vi vara vi

på samma sätt om du

vore jag och jag vore du?

 

Hmm...jag undrar det jag........ 




Fri vers av nettizen
Läst 206 gånger
Publicerad 2007-01-06 21:27



Bookmark and Share


  Söder
Ja hur skulle det vara? Kul fundering...
2007-01-06
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen