Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vandringsfärd i magiskt land

 

 

Jag vandrar i en skogsglänta

bland ormbunkar och hundraåriga träd

 

Dansar måndans med andra häxor

När vi är tillbaks från våran färd

 

Jag sjunger med älvorna

när vi dansar nakna i dimmornas slöjor

 

Och jag dansar på vattnet

när näcken spelar upp

 

Hoppar studsmatta med småfolket

på väven som spindeln byggt

 

Jag hjälper tomtarna att välta mjölkhinken

för bondmoran bara på skoj sådär....

 

Leker plockepinn med myrorna

i deras stack

 

Och flyger iväg med änglarna

när de säger att det är dags att komma hem

 

I världen av fantasi kan vad som helst hända.......



Fri vers av nettizen
Läst 233 gånger
Publicerad 2007-01-06 22:05



Bookmark and Share


  Rachel Roth
jag tycker att det är särskilt sött med myrorna
som leker plockepinn
2007-01-06

  Gawain
Fantasin är verkligen poetens forlovade land... där allt kan hända och lite till. Snyggt :)
2007-01-06

  Söder
Vilken underbar dikt. I detta magiska land är härligt att vandra.
2007-01-06
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen