Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inatt ska jag sova på rosenbädd

 

Inatt ska jag sova på rosenblad

drömma om fantasi-stad

 

Jag tänker i rosenträdgården vattna

de spröda skotten

Sedan tänker jag vänta och se

hur de kryper ut ur sitt skal

Slår ut sina kronblad och ler

 

Ler mot världen och solen

Själv tänker jag sitta där i stolen

gjord av palmblad och le

Le åt allt som livet har att ge 

 




Fri vers av nettizen
Läst 244 gånger
Publicerad 2007-01-06 22:59



Bookmark and Share


    M
det låter som en bra ide. hoppas att du har det bra
2007-01-07

  Gawain
Den här riktigt andas verkligt välbehag... drar ett djupt andetag av den friskt väldoftande luften och försvinner i drömmar... *gillar*
2007-01-06

  Söder
Så vackert. Och rosor som är så ljuva, drömmer mig bort till en rosenträdgård och uppfylls av dess dofter. Vårda dem väl...rosorna. Och fortsätt le...
2007-01-06
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen