Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En parallelldikt till \"Till min dotter (2)\" Denna är till hennes tvillingbror, som också snart blir fyra.


Till min son (den yngre)

Jag vill se dig
Jag vill lyssna på dig

Jag vill vänta in
tills du uttryckt det du velat

Jag vill hålla dig i famnen
så länge du själv önskar

Jag vill dela din nyfikenhet
över hur allt fungerar

Jag har stannat upp
gett mig tillåtelse att sluta jaga

Jag hoppas
att du kommer att märka det




Fri vers av Tosan VIP
Läst 375 gånger
Publicerad 2007-01-06 23:34



Bookmark and Share


  Albert
det viktigaste av allt i detta livet:
\"Jag vill hålla dig i famnen
så länge du själv önskar\"

det här är jättefina dikter du skrivit till dina barn!
2007-03-22

    eva m h
Du vet vad han behöver. Din tid!
2007-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Tosan
Tosan VIP