Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naturlig berusning

 

 

Liten älva

simmar med delfiner

Låter sig villigt berusas

av naturens egna viner

 

Klättring upp mot bergets topp

 

Välsignad i lustens dalar

Hon släcker sin törst

 

Drar ut på frestelsen en stund till...

Ännu finns det tid kvar innan

solen stiger opp




Fri vers av nettizen
Läst 237 gånger
Publicerad 2007-01-07 00:51



Bookmark and Share


  Freeman
Jättevacker dikt...som man skulle velat sett en bild till....
2007-01-07

  Gawain
... men ibland liksom önskar man bara att solen aldrig mer gick upp... säger nattdjuret och blickar mot månens skira ljus... :)
2007-01-07

  Lillali
*gillar*
2007-01-07
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen