Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inatt jag drömde.....

 

 

Jag drömde något särskilt inatt

För någon

var jag en dyrbar skatt

 

Smidigt som katten

jag smög

där i natten

 

Sökande.....

 

Vet ej om jag fann

Den i vars hjärta

jag brann

 

Vaknade....

 

Men jag vet ialla fall att

Jag var någons ängel

inatt




Fri vers av nettizen
Läst 219 gånger
Publicerad 2007-01-07 09:09



Bookmark and Share


  Freeman
Så underbart!!!!! Bilden är sagolikt vacker!!!
2007-01-07

    Lindizz
vackert dröm ...
2007-01-07

  Söder
Vacker dröm. *ler*
2007-01-07
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen