Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Islossning

Omgiven av goda vänner

känner hur isen smälter

 

Droppar sakta från

hjärtats höjder

Ler förnöjsamt åt det

under som sker

 

Jag har fått det tillbaka

jag har hittat den

äntligen

 

Jaaa.... inspirationen alltså 




Fri vers av nettizen
Läst 166 gånger
Publicerad 2007-01-07 10:02



Bookmark and Share


  Freeman
Wow...du inspirerar med dina dikter, så mycket!
Underbar läsning som får det att börja lossna inom varje hjärta!
2007-01-07

  Gawain
... mmm... poetisk islossning på min ära, det sprudlar av blommande vår! :)
2007-01-07

  Söder
Vackert. Ja, det är skönt när den återfinns, inspirationen. Skapandet bringar lycka...
2007-01-07
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen