Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom

 

Kom min vän

Följ mitt ett slag

 

Ut på blommande sommaräng

Låt oss ligga där ett tag

i en grönskande

blomstersäng 

 

Jag vill känna pulsen din slå

Höra dina andetag

 

Vill få dina sinnen att brinna

Få hela omvärlden att

försvinna

 

Så kom min vän

Följ mig ett slag 




Fri vers av nettizen
Läst 220 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-07 10:52



Bookmark and Share


  Freeman
Drömmar om sommaren...om kärleken och tryggheten av att vara tillsammans...så vackert!
2007-01-07

    wilja
"följ mitt ett slag"
jag hoppas, hoppas att det ska vara så, för den raden gillar jag bäst!
2007-01-07

  Söder
Härligt. Kan se den där ängen, känner dofterna. Vackert!
2007-01-07

    Camillaa
Bra skrivit!

/ C
2007-01-07

  Lena K Nilsson VIP
Jättefin!
2007-01-07
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen