Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgongåva

 

 

Vore jag en älva

så skulle jag

dansa i gryningsljuset

bara för dig....

 

Jag skulle bo i

sandslottet

som du byggde åt mig

 

skulle sjunga

kärlekssånger

tillsammans med morgondimman

bara för dig....

 

Till natten skulle jag

smyga in och sova

på din kudde

och viska vaggande ord

i ditt öra

bara för dig.....

 

När morgonen kom

så skulle jag sväva ut

och dansen skulle

börja om på nytt 




Fri vers av nettizen
Läst 219 gånger
Publicerad 2007-01-07 11:50



Bookmark and Share


  Thommy
Harmoniskt och vackert. Tack
2007-01-07

  Söder
Så vackert. Drömmande. Så härligt att läsa...
2007-01-07

  Lillali
Väldigt vacker. Får mig att vilja sväva
2007-01-07
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen