Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken finns inte


Det fanns en tid av lycka
Av kärlek och okunskap
När jag fortfarande var ett barn
Och inget tycktes nattsvart
Igenom mina ogrumlade ögon

När hjärtat slog fortare
Av den första förälskelsen
Innan kärleken visade
Sitt sanna jag
Innan allt bara blev smärta
Och ångest i nattens ensamhet
Innan du kom för att trasa sönder mitt liv
Det lilla ömtåliga jag byggt upp
Kasta mitt ömma hjärta mellan hat och kärlek
Långsamt döda mig
Utan att ens mena det




Fri vers av Lithia
Läst 540 gånger
Publicerad 2007-01-07 13:04



Bookmark and Share


  navigo
Kärlek finns i litenheten. I svagheten finns styrkan.
I visdomen vilar insikten att ålderdom är ett kvarblivande i barndom.
Fint skrivet.
2007-03-01

    Cammo
vackert, men jag håller inte med. inte om att kärlek är smärta. 1 KOR 13. Det är bara när människan misstolkar kärleken som smärta bildas. Men men, jag antar att du fick lite in det i slutat. vacker ändå
2007-01-07

  Flickan*i*L*för*Lycka*
Känner verkligen orden, otroligt bra skrivet, smärtsamt, och bra!
2007-01-07

    hymerito
Vilken känsla!
Du skriver alltid lika bra, jag älskar det du skriver!
2007-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Lithia
Lithia