Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ångest

ibland ångrar jag att du inte fick komma till liv
att få ha dig nära mig, att veta att du behöver mig
du skulle vara mitt allt

mamma saknar dig vännen!




Övriga genrer av amaandha
Läst 353 gånger
Publicerad 2007-01-07 14:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

amaandha
amaandha