Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En knackning på min dörr

 

 

Ur dimmornas hölje

jag kan skönja en man

Endast hans konturer

 

Men jag vet att det är

Han

Rent instinktivt så bara

vet jag

 

Alla svåra år var

för det här

Jag var tvungen att lida

för att se när lyckan

knackar på dörren...

 

Det börjar jag

göra nu..... 

 

Nu börjar jag se vem

det är jag

väntat på.... 

 




Fri vers av nettizen
Läst 336 gånger
Publicerad 2007-01-07 15:26



Bookmark and Share


  Söder
Allting klarnar till slut. Härlig känsla. Bra skrivet...
2007-01-07

  Gawain
... den som väntar på nåt gott... Snyggt skrivet, den andas djupt av tillförsikt och glädje!
2007-01-07

  Freeman
=) din dörr...ditt hjärta...så fint skrivet!
2007-01-07
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen