Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ikväll....

 

 

Ikväll ska jag nog busa med trollen.....

 

Först ska jag dra dem i svansen

så de tappar balansen

 

Nyper dem  i näsan innan

de klivit upp

Sen ska jag nog lura dem att

gala som en tupp

 

När de sen mig jagar över

berg och hagar

springer jag upp på bergets topp

dit inga troll når opp

 

Där sitter jag sen och sjunger för

full hals

En midsommarnattsvals 

 

Det ska jag göra ikväll

om jag inte ändrar mig och bestämmer

mig för att vara snäll...... 




Fri vers av nettizen
Läst 211 gånger
Publicerad 2007-01-07 17:54



Bookmark and Share


  Freeman
*ler stort*

Så härligt glad man blir av dina dikter, bra jobbat!!! =D

Hur gick det sen...det vill vi alla höra!
2007-01-07

  Gawain
Bus i kubik... låter som en kul kväll! :)
2007-01-07
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen