Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älvan

Liten älva

nyvaken efter sin

middagslur

Kikar fram från sitt näste

under ett ormbunksfäste

Lägger huvudet lite på sne

Vet inte vad hon väntar sig

få se

Vandrar fram på stigen av ljung

ännu är timmen ung......




Fri vers av nettizen
Läst 263 gånger
Publicerad 2007-01-07 18:34



Bookmark and Share


  Thommy
Man kan nästa se henne trippa, kul med fotot också, vem må det vara i bakgrunden tro?
2007-01-08

  Cris
Gulligt.. ser den lilla Älvan på sin färd
2007-01-08

    Lindizz
Åh vad fin....
2007-01-07

  Freeman
Trolsk stämningar målar du fram...får mig att vilja se en film om älvor nu!
2007-01-07

  Gawain
Ler brett... denna var riktigt fin. En nyvaken liten älva, så vansinnigt sött :)
2007-01-07
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen