Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älvan #2

 

 

Älvan trippar med lätta steg

på ljungstigen fram

 

 

En magisk känsla hon så

förnam

 

Satte sig på ett näckrosblad

i  grodornas damm

 

Lyssnade, iakttog.......

 

Så såg hon  

Honom

och log.... 




Fri vers av nettizen
Läst 261 gånger
Publicerad 2007-01-07 19:50



Bookmark and Share


  Cris
sicken söt saga... fint rimmat
2007-01-08

    Lindizz
fint ...magiskt
2007-01-07

  Gawain
... försvinner med på promenaden du målar upp... :)

Vackert, verkligen sagolikt!
2007-01-07

  Söder
Härligt. Magiskt.
2007-01-07
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen