Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att tänka rätt är stort. Att tänka fritt är störst.


Uppsnappat XIII


"Jag kan bara hoppas och önska att ingen blir jungian. Jag förkunnar ingen färdiggjord lära och jag vill inte ha några \'blinda\' lärljungar. Jag lämnar var och en frihet att handskas med fakta på eget vis, ty samma frihet begär jag för egen del."


C G Jung




Övriga genrer av Almagrundet
Läst 686 gånger
Publicerad 2007-01-08 00:03



Bookmark and Share


  Almagrundet
Svar till Cathys kommentar:

Så är det nog. Alla djärva pionjärer som bryter ny mark lämnar ett arv efter sig som är lätt att förvalta, men ack så svårt att utveckla och förnya med tiden.

Sons of pioneers are hungrey men....
2007-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Almagrundet
Almagrundet