Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älvan #3

 

 

Älvan sittandes på sitt näckrosblad

Känner sig osedvanligt

sprudlande glad

 

I tanken hon ger sig hän

För Han har inte upptäckt henne

än

 

Hon blir synlig först som så

Den dagen Han lärt sig gå

på samma ljungstig

lika vig

som hon....

 

Så än så länge kan hon unna sig nöjet

att bara betrakta honom sådär på håll

 

Han är så vacker i både handling och ord

Och hon är  redan smord

av Hans kärlekens jord

 

Så ännu ett tag

nöjer hon sig med att

bara sitta där och iaktta

För hon vet ju redan vem hon

vill ha 

 

 




Fri vers av nettizen
Läst 283 gånger
Publicerad 2007-01-07 20:47



Bookmark and Share


  Cris
aha.. hihi.. hon vet vad hon vill ha..
härligt att hon sitter där och tittar..
2007-01-08

    Lindizz
bra diktat min vän...
2007-01-07

  Söder
Trevligt med älvans följetong
Vad ska hon göra nästa gång

Bra diktat...
2007-01-07
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen