Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rädsla är bara...

Sms,
(Klockan 04:08)
på väg hemåt

Josefin skriver,
Rädsla är bara
biokemiskt ludd i
vår mentala
tvättmaskin




Fri vers av essen
Läst 518 gånger
Publicerad 2007-01-07 21:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

essen