Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älvorna

 

 

Älvorna samlas i skymningsljuset

Dansar och skrattar tills solen går ner

 

Tänder en brasa och trivs

skrattar lite mer 

 

Skingras för vinden när klockan slår tolv

smyger sig in på olika golv

 

En liten älva tassar tyst på tå

In under täcket ditt

så tätt inpå....... 




Fri vers av nettizen
Läst 195 gånger
Publicerad 2007-01-07 21:16



Bookmark and Share


  Söder
Mysig. Sköna bilder ser jag...
2007-01-07

    Lindizz
sååå fin...underbart att läsa tack
2007-01-07
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen