Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inatt ska jag

bädda min rosensäng

Drömma mig bort till en sommaräng

 

Tänka på glittrande vingar

och magiska fingrar

 

Ska dricka te av de ljuvaste örter

i min syrénberså

Bland hjärtformade moln som så

Ska så sitta vid en sten i en glänta

och på de första solstrålarna vänta 

 

Japp, jag trivs på min rosenbädd

Av de mjukaste bladen den blivit

klädd

 

Så inatt ska jag sova i rosensäng

Och drömma mig bort till en sommaräng...... 

 

 




Fri vers av nettizen
Läst 299 gånger
Publicerad 2007-01-07 21:50



Bookmark and Share


  Gawain
... oops... slant lite på tangentbordet...

Rosenbädd... låter så sagolikt mjukt och fint :)
2007-01-07

  Gawain
Rosenbädd...
2007-01-07

  Söder
Vackert. Skönt det låter. Rosensäng, sommaräng, härliga ord.
2007-01-07

  Freeman
Underbart...önskar jag kunde lägga mig direkt och drömmar mig bort jag oxå.....tack för dikten!!!
2007-01-07
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen