Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ingen kan se

Mina ögon kan tindra
mina läppar kan le
men sorgen i mit hjärta kan ingen se...




Fri vers av Nbmjo
Läst 391 gånger
Publicerad 2007-01-08 16:51



Bookmark and Share


    joje
den är bra
2007-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Nbmjo