Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Islandshästen

Du bär mig över skog och mark.
Du töltar på och du är stark.
Du kommer från en liten ö,
som är omringad av en stor stor sjö.
Där har du levt i många år,
men nu du bor hos mig
och mycket kärlek får.
Din päls är tjock och lurving.
Och vägen du passar ska ej vara kurvig.
Jag älskar dig min lilla häst,
för islandshästar är faktiskt bäst!




Fri vers av Nbmjo
Läst 322 gånger
Publicerad 2008-04-19 15:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nbmjo