Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag älskar dig

När motvind blåser & regnet piskar,
Luta dig tillbaks & hör när jag viskar:
För mig är du solsken, värme & glöd,
Jag älskar dig från idag till min död.




Fri vers av Nbmjo
Läst 386 gånger
Publicerad 2007-01-23 19:18



Bookmark and Share


    Disse,
naaaw, va sött ;)
2008-06-22

  Loviza
Så vackert :\')
2008-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Nbmjo