Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

viktigt ord

det finns ett litet ord
för lite använt på vår jord
de torkar tårar lindrar gråt
det lilla ordet är förlåt.




Fri vers av Nbmjo
Läst 267 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-22 21:21



Bookmark and Share


    Disse,
så sant, så sant! bra formulerat.
2008-06-22

  Larz Gustafsson VIP
Sant.
Men ibland tas det inte emot.
2008-06-22

    Pearlan
Håller med fullständigt. Bra skrivet!
2008-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Nbmjo