Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kärlek


Pappas knivvässade pennor

är han min eller är han vår?
han som så många gånger gjorde
så att jag fällde en tår
fanns han där för dig?
fanns han där för mig?
känns som om det kvittar,
i jakten på det som var.

jag låter det ta några ynka dar.

att söka min pappa
att finna han idag
är det, det som är väsentligt?
även om all kraft det tar.
så är det en skyldighet jag har.

men , vet ej om tid finns
tid att undra
över fällda tårar
nu är det omvänt
sitter på nyckeln
till ljusare vårar.




Fri vers av Limited
Läst 464 gånger
Publicerad 2007-01-08 17:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Limited