Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
finner sanning efter sanning


att gilla problem

det är mitt stora eksem
men det är också min räddning
att jag vågar

å vilket skräckfyllt mellanrum
snart är jag hel igen!!!




Fri vers av Limited
Läst 497 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-18 12:07



Bookmark and Share


    söötsnö
gillas!
2007-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Limited