Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
medberoende?


ingen aning

att vara eller inte vara
har ingen jävla aning

varför känner jag igen mig?

bra och smart i min plan

en plan att bry sig
men inte för mycket

att förbjuda alkohol
vid tankens läggdags

eller då dagen äntligen gryr

idag ska jag göra det

kanske

medberoende?
med en smart, men långsam plan

snart funkar den




Fri vers av Limited
Läst 727 gånger
Publicerad 2007-09-07 09:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Limited