Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kaospilotens sista ord innan de avslöjade honom: \'jag trodde ni redan visste vem jag var\'






jag är så liten
säkert
minst på hela jorden
en liten människa
en liten man

och nu postar jag brev igen
limmet mot tungan

och darriga bokstäver
på papper


radion sprakar sånger
om att komma hem


jag är inte någon alls
ibland
svävar jag genom gator
och får ditt hår
att leka
under kall himmel
och
smeka
kall hud


och du

du är nästan perfekt
jag ser
hur du är skapt

ser tusen motorvägar
under ditt skinn
som transporterar ditt blod

ser dina bröstvårtor
styvna
i kyla

ser dina ovala ögon
betrakta mig

ser dina läppar
i slowmotion


dina förebilder
föll
utan att berättat för dig
om sådana som mig



men det är inte mitt fel




för
ibland ligger nyckeln
i det
outtalade

och ibland
är jag så liten
säkert
minst på hela jorden
en liten människa
en liten man


och nu sitter jag själv igen
det finns inga
hjältar kvar

ingen romantik


bara 100000 km/h



men du
du är nästan perfekt


och jag

sitter kvar tills metallen smälter samman
med mitt kött
och jag inte går att
identifiera längre










Fri vers av Robert W
Läst 517 gånger
Publicerad 2007-01-08 17:58



Bookmark and Share


  Fideli
Herregud!! Jag har fastnat på din sida. Sitter bara här och reser längs dina texter, beundrar dina identifierbara texter, ord och tankar. Kan inte slita mig från datoren, hade annat att göra i kväll, men jag bara sitter här och läser och läser, gråter och skrattar. Du är grymm!!!
2007-01-18

  am
Som alltid skriver du makalöst bra. Mest gillade jag sista stycket;

"sitter kvar tills metallen smälter samman
med mitt kött
och jag inte går att
identifiera längre"
2007-01-14

  liten_snopp
Den här berörde mig djupt, den kändes hårt i hjärtat. Underbart skrivet!
2007-01-09

  Skimmer
Jag säger:
Åååh!
:]

/SKimmer
2007-01-08

  Yvonne Vigstrand
Väldigt kraftfullt o fint skrivet....du är helt enkelt den bästa av poeter.....i min smak!
Kommentera gärna tillbaka.....kram Yvonne
2007-01-08

  M.K. Jonsson
bra skrivet :) *tycka om* /M\ kommentera gärna tillbaka =)
2007-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Robert W
Robert W