Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Häxan nyfiken i en strut

 

 

Häxan sitter i en vrå

tassar sen fram tyst på tå

Idag hon har trollat sig till mus

För hon ville kika in i ditt hus

 

En nyfikenhet hon mot dig när

vill veta mer om vem du är

Är man så full av beundran och närmare

vill kolla

Jag då är det en fördel att kunna trolla

 

Häxan hon gillar att busa och skoja

skulle inte ha nåt emot sällskap i sin koja

Visst skulle hon med magins hjälp få dig fast

men hon gillar utmaningarnas tvära kast

 

Så hennes planer är sådana att med  charm

ska få dig att bli varm

Utan magi och mystik

bara  lite vanlig fysik

 

Men först ska hon spana och lära

och bara hålla sig nära

Du kommer aldrig att ana när

men rätt som det är så är hon där

 

Och lyssnar och lär....... 




Fri vers av nettizen
Läst 212 gånger
Publicerad 2007-01-08 18:26



Bookmark and Share


  Söder
Härligt. Hon är allt för lurig häxan. Vilka trix...
2007-01-08

  Freeman
Dina dikter, dina ord, är verkligen förtrollande vackra och fängslande roliga!!! Älskar dina dikter!
2007-01-08
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen