Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Örternas hemlighetsfulla tuktare... Rysligt skygg, farligt klok


Druiden


Ur kittelns stormkokande soppa
väller ett omöjligt os över
skog och nejd

Hans gruvliga avkok sprider dofter
vida överskridande alla nyanser
sinnet orkar tolka


Hemligheternas dyrbara safter gör
under när han vill, men stinger
bittert på kluven tunga






Fri vers av Gawain VIP
Läst 643 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-08 22:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
denna kunskap har alltid fasinerat mig och du beskriver denna fantastiskt kunniga person så levande så man ser henne/honom fram för sig...
Applåd!
2007-06-21

    Erika H
driven av sitt eget intellekt
vilar hans hemligheter
i dofter aldrig urskilda
i smaker aldrig kända
för den behövande kommer kraften
för den girige stannar svagheten
med ett frin ser han allt
bubblande rökigr och mästerligt
erika
2007-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP