Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bröstkorg

Varför alltid denna
smärta?
Varför alltid denna
bröstkorg?
Sprängfylld med ensamhet
och sorg.
Varför?

När blev detta vardag?
När blev detta synonymt med min person?
När blev detta jag?

Inga svar.




Fri vers av stronza
Läst 536 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-01-16 10:42



Bookmark and Share


  Night Soul Woman
Aj! Vilka frågor!
:) Bra skrivet*applåd*
2008-02-10

  Sara Boström
igen den där tryckande känslan över bröstkorgen. Bra skrivet!
2005-01-17

  Cattis Rönn
och svaret finns inom en....egentligen...Bra beskrivet!
2005-01-16

  Markattan
Bra komponerad text som det smärtar att läsa, för man riktigt känner smärtan mellan orden. Tunga, nedstämda känslor - bra förmedlat!! Gillar titeln.
2005-01-16

  Ola Rydberg
och insiktsfull
den gjorde ont !
2005-01-16
  > Nästa text
< Föregående

stronza
stronza

Mina favoriter
escapar