Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

1000 Stridspiloter

Känslan som följer dig
1000 stridspiloter
som kolliderar
i min bräckliga själ
Vill bara känna din hud
mot min
just nu




Fri vers av Tim Sterner
Läst 512 gånger
Publicerad 2005-01-16 11:39



Bookmark and Share


  Tove Meyer VIP
ja du är en sann poet du.
2005-04-29

  SMÅLAND
jag verkligen gillar såna här växnade dikter. som blir tokbra pga sista raderna.
2005-01-17

  Cattis Rönn
text som gillas....Bra beskrivet!
2005-01-16

  kath
tycker jag att du ger för de motstridiga känslorna, det sköra och det mycket kraftfulla. Fin text...
2005-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Tim Sterner
Tim Sterner