Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagen efter

 

 

Häxan hon ler lite nöjt

Kvällens fest hade stämningen höjt

 

Roligast var nog när en tomte stod på händer

och försökte rabbla världens länder

Eller när trollen blev om näsan röd

efter att ha ätit hennes jästa äppel-bröd

 

Eller vittran och näcken som fann varann

och snabbt ner i avgrunden försvann

Kom sen upp igen och log

Trodde kanske ingen förstod

 

Ja, tänker häxan och ler åt en joker

Det var ju förstås kul att spöa myrorna i poker

Det blev en mycket lyckad kväll

tänk att det kan va så kul att va snäll

 

Men låt det inte bli till en vana bara

För när det åter blir vardag kommer häxan åter fara

På sina busrädståg i vindens fart

och skogens väsen  hukar sig igen såklart

 

Att vara busfri och snäll

det är hon bara under fullmåne-kväll 

 




Fri vers av nettizen
Läst 198 gånger
Publicerad 2007-01-09 06:56



Bookmark and Share


    Lindizz
så skön text...*ler
2007-01-09
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen