Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgontoalettduett


Mannen:

Hur man än klämmer och drar
sista droppen ändå byxan tar


Utanför toaletten sjunger hustrun:

You got to shake it baby
you got to shake it baby
you got to shake yeah...




Övriga genrer av Zazzo
Läst 465 gånger
Publicerad 2007-01-09 12:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zazzo

Mina favoriter
Egoism
Demon
Ögonblick