Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Modernismslisk och romantikens revival

\"Mitt hjärta är en bomb

redo att explodera

Mitt blod en katalysator

redo att detonera\"

kometregn och

nitroglycerin tillskrivs

blodpumpen

om det

ändå vore jag som var

ditt smekande strykjärn




Fri vers av satansavkomma
Läst 442 gånger
Publicerad 2007-01-09 18:58



Bookmark and Share


    Ängel i regnet
ooh, härlig!
2007-01-09

  Neal
Yeah !
2007-01-09
  > Nästa text
< Föregående

satansavkomma
satansavkomma