Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

31/11

Jag står uppklädd och utklädd,

vill greppa

eller förstå

du hävdar motsatsen

du går inte att nå


Uppgiven och övergiven,

likt sängen

i en stad som inte är

någon annans

men allas dröm


Två meter och tvåhundra kilometer,

det gör detsamma

miltals avlägsenhet,

återhållsamhet,

fromhet.


Den yttersta domen

var söndag

den dag som var vår?


Varje grå dag i

varje vinterfruset kärl

åh jag vill ju så väl och

vill veta

det ni vet men inte låter mig

I staden som är er med murar som är mina.




Fri vers av satansavkomma
Läst 325 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-14 02:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

satansavkomma
satansavkomma