Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag anser att man även trodde att man visste en del vid en ålder av 16.


P is for piller

Svartdoktorn gav mig piller

i huvudet satt griller

som en gång sa \"Det är okey

att kyssa en tjej\"


Panodil spöar skiten

ur antibiotikan och meriten

alvedon som gjort mig sjösjuk

då jag var sårbar och ödmjuk


P is for piller

Vem satte griller

att det en gång var okey

att falla för just dig?




Fri vers av satansavkomma
Läst 375 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-11 01:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

satansavkomma
satansavkomma