Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Familj, småstad , fångade sinnen. Är inte nöjdd med slutet men örkar inte fixa eller känna just nu, förslag??


Småstadens bojor

Jag tog det coolt för att det var du

Lät inte kännslan bli till ord

Gick därifrån, tyst, svart

kokande bäck


Vi är från olika världar

Dem från ytterligare en

Där facism och familj inte bara

börjar på samma bokstav


Småstadens bojor

river och infekterar

påminer om vad vi vill

och inte vill





Fri vers av Pzykow
Läst 459 gånger
Publicerad 2007-01-09 19:10



Bookmark and Share


  Bissen
"Där facism och familj inte bara börjar på samma bokstav"
Gillade! Den grep tag i mig... Lever själv i en småstaden...
2007-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Pzykow
Pzykow