Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tappat andan

 

 

Andlöst

vackert

 

Hör tonerna

i din skrift

De bildar en

egen melodi

 

Bara för

mig 




Fri vers av nettizen
Läst 192 gånger
Publicerad 2007-01-09 19:25



Bookmark and Share


  Söder
Ja det här var vackert. Det är ju så det kan vara när man läser en bra dikt. Fint skrivet...
2007-01-09
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen