Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efter nattens vila

 

 

Rosen fått sin skönhetssömn

kronbladen öppnar sig

sakta

 

dina mjuka rörelser

gör henne

redo

 

att möta dagen

 

igen..... 




Fri vers av nettizen
Läst 229 gånger
Publicerad 2007-01-09 20:26



Bookmark and Share


  Söder
Vackert! Och med den bilden till...Kalasfint!
2007-01-09
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen