Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lögn

Du säger att du älskar mig,
För mig känns det underbart, för dig bara en vanlig lögn
Jag säger att jag älskar dig,
För mig krävs det stort mod, för dig bara ett vanligt ord.

Dina ord klingar så skönt i atmosfären, men allt är bara en lögn.
Vad enda ord som kommer ifrån dig är en lögn..
Bara så synd att jag inte fattade det innan nu.
Nu när du fått mitt hjärta, kan du leka med det hur mycket du vill.

När jag pratar med dig låter allt underbart,
När jag gått pratar du bara skit, skit om mig.
Pratar bakom ryggen på mig, gör grejer bakom ryggen.

Men om det skulle vara någon som knackade på,
Öppna, se vem det är, jag vet redan,
Det är jag, jag kommer för att rentvå dig,
Jag kommer för att söka sanningen.

Bli rädd, börja spring, skrik så högt du kan,
Jag kommer följa dig, jag kommer kräva sanningen.
När du sagt sanningen ska jag sluta jaga dig.
När du sagt sanningen, ska jag berätta min.




Fri vers av Diapsalma
Läst 600 gånger
Publicerad 2005-01-16 20:46



Bookmark and Share


    stelnad
Jättefin, verkligen. Sånt vill jag också kunna skriva om.
2005-03-07

  Manal
en öppen, känslig och djupt skriven dikt. Absolut en av dina bästa. Gillar och kan känna igen mig.
2005-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Diapsalma